Beleef het ontwerpproces – introductie

Heb je het weven en de weeftechniek (enigszins) onder de knie? En wil je je verder verdiepen in het ontwerpen van weefsels en je eigen signatuur daarin?Tijdens een 3 uur durende introductie gaan we actief aan de slag met het creatieve proces van maken en reflecteren. We gaan in op de beginselen van het ontwerpproces van weefsels en de wijze waarop je jouw persoonlijke proces daarin centraal kunt stellen. Wat leert ontwerpen je over jouw kwaliteiten, hoe zet je deze in als persoonlijke inspiratie en om je eigen wijze van vormgeving verder te verdiepen? Deze introductie is een kennismaking met een hele persoonlijke manier van ontwerpen. Mocht het je inspireren, bestaat de mogelijkheid je aan te melden voor de verdiepingscursus.

Voor Wie?

Deze cursus is voor wevers die de weeftechniek (enigszins) onder de knie hebben en zich verder willen verdiepen in het ontwerpen van weefsels en hun eigen signatuur daarin.

Wat brengt het je? 

Het doel van deze cursus is enerzijds je inzicht te verruimen. Wat zijn de stappen in het proces en de technische en creatieve mogelijkheden die je kunt inzetten om een weefsel vorm te geven? Je leert werken vanuit een aangereikt overzicht. Dit kun je gebruiken ter oriëntatie en om bewust keuzes te maken over welke mogelijkheden je juist wel en niet benut. Anderzijds leer je tijdens de cursus aan hoe structureel te reflecteren op de keuzes die je maakt (PIP). Met het combineren van beide raak je in staat om zelfstandig, heel bewust  jouw authenticiteit te ontdekken en/of onderzoeken en gericht te vertalen naar een signatuur in je weefsels.

Kosten

Het lesgeld bedraagt € 56,- p.p. incl. thee en materialen tijdens lesdagen.

Duur & locatie

1 les van ca 3 uur.

Standaardlocatie: Atelier Naomi Sara, Kolenstraat 27 in Zutphen.

Afwijkende locatie mogelijk in overleg.

Data

Data worden in onderling overleg vastgesteld. De cursus volg je samen met minimaal 2 personen, maximaal 4. Bij voldoende aanmeldingen start een nieuwe cursus.

Contact & aanmelding

Vragen en aanmeldingen kunnen worden gestuurd naar contact@naomisara.nl of door op de contact button onderaan de pagina te klikken.